Ποιοι Είμαστε

Η αγάπη μας για τη γη, η εξειδίκευσή μας στην καλλιέργεια του ροδιού, αλλά και ο σεβασμός για τον άνθρωπο και το περιβάλλον του, μας ενέπνευσαν να δημιουργήσουμε τη rooby.

Εμπειρία και γνώση

Η Ιστορία μας

Η οικογένεια Χήνα, αγρότες εδώ και πολλές γενιές, καταφέραμε να παντρέψουμε την εμπειρία με τη γνώση δημιουργώντας το ροδίωνά μας. Έτσι γεννήθηκε η rooby.

Το εγχείρημα της rooby ξεκινά από την παραγωγή, μέχρι την τυποποίηση. Συστήνει στον καταναλωτή την πλούσια γεύση που μπορεί να αποκτήσει ο χυμός ροδιού, όταν προέρχεται από ρόδια πρώτης διαλογής.

Η αγροτική μεταποιητική δραστηριότητα της rooby, ξεκίνησε από το μηδέν για να φτάσει σήμερα να διαθέτει τις δικές της εγκαταστάσεις μεταποίησης ροδιού.

Η Ιδέα

«Από το δέντρο στο ποτήρι σας»

Η αγάπη μας για τη γη, η εξειδίκευσή μας στην καλλιέργεια του ροδιού, αλλά και ο σεβασμός για τον άνθρωπο και το περιβάλλον του, μας ενέπνευσε να δημιουργήσουμε προϊόντα ποιοτικά και πιστοποιημένα.

Το όνομα

Γιατί rooby?

Κάθε ρόδι περιέχει γύρω στα 700 σποράκια. Κάθε σποράκι μοιάζει με ρουμπίνι και κανένα δεν έχει το ίδιο σχήμα με το άλλο. Κάθε προϊόν μας λοιπόν είναι ένα διαφορετικό ρουμπίνι˙ κανένα δεν είναι ίδιο με το άλλο, αλλά όλα μαζί είναι η rooby.

Τι προσφέρουμε

Γιατί να επιλέξετε τη rooby

Η rooby έχει ως στόχο να μεταφέρει στον καταναλωτή προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας, αφού ελέγχει το προϊόν της από το χωράφι ως το ράφι.

Εφαρμόζουμε σύστημα ποιότητας global G.A.P.

Τα τελευταία 2 χρόνια έχουμε ενταχθεί σε πρόγραμμα βιολογικής καλλιέργειας.